Autóalkatrész webáruház www.evoauto.hu

Cégismertető

Cégünk jelenlegi formájában 2010. óta működik.


Kollégáim és Jómagam 10-20 éve tapossuk az autóalkatrész kereskedelem furfangos útját, de szeretjük, amit csinálunk. Jelenleg 3 autóval szállítunk ki Hajdú és Szabolcs megyében a debreceni központunkból. Természetesen autóink, nemcsak ki- hanem beszállítást is végeznek, így a normál alkatrészek 24 óra alatt megérkeznek raktárunkba, bonyolultabb, rázósabb esetekben ez 72 órát vesz igénybe.

Az autóipar, az autóalkatrészek és ezzel együtt kereskedelmük  is folyamosan változik, fejlődik. Ma nem csak a legújabb fejlesztésekkel kell tisztában legyünk-amit folyamatos képzésekkel érünk el- hanem a régi, másoknak igen kedves 20-30 éves autók műszaki tartalmával is meg kell birkózzunk.

Az elmúlt időszakban kiszűrtük a rendszerünkben azokat az alkatrészeket, amelyeknek minősége silány, gyenge. Az általunk forgalmazott és az online katalógus rendszerünkben található cikkek és márkák kiváló minőségűek, de még az alacsonyabb árú termékek minősége is megüti az elvárható, közepes szintet. A jelenlegi katalógusunkban 1.198.361 cikkszám összerendelés van, a cikklistában pedig több mint 2.000.000.

Reméljük, az általunk összeállított, gyors és hatékony webshop segítségére lesz, bárhol is jár a világban.

 

Sárközi Tamás

Kereskedelmi Vezető